Tweelingonderzoek

Wel eens handig om te weten, voor het gebruik van het Forum.

Tweelingonderzoek

Berichtdoor JasmineA » 22 nov 2016 22:31

Hoi iedereen! :)
Mijn tweelingzus en ik moeten voor ons profielwerkstuk dat gaat over tweelingonderzoek een paar testjes uitvoeren en we vroegen ons af of hier tweelingen zijn die ons ermee kunnen helpen. Het gaat om de lengte meten, reactiesnelheid meten, twee korte iq-testjes en het geboortegwicht als dit mogelijk is.
Voor de iq-testje hebben we er eentje gekozen van 10 vragen en eentje gekozen van 15 vragen. We zouden graag willen weten welke vraag je goed had en welke fout. De sites zijn:
https://www.123test.nl/iqtest/
https://www.123test.nl/intelligentietest/index.php

Voor reactiesnelheid zouden we graag willen dat je 6x de reactiesnelheid meet. Dit duurt echt maar 2 minuutjes. De site is:
http://www.haycap.nl/app-c/reactie/reactie.htm

Daarbij zouden we de lengte willen weten en als het mogelijk is zelfs de geboortegewicht. We hoeven geen namen te hebben, want we snappen dat niet iedereen dat prettig vindt. We hebben wel de leeftijd nodig, geslacht en of jullie eeneiige of twee-eiig zijn en wie de oudste van de twee is. :D

We weten dat het best veel is, maar we zouden het erg op prijs stellen! We moeten 12 december het werkstuk inleveren, dus voor uiterlijk 7 december hebben we graag de uitslagen binnen.

Alvast super bedankt!!!!
JasmineA
Nieuw aangemelde gebruiker
Nieuw  aangemelde gebruiker
 
Berichten: 1 [Bekijk]
Leeftijd: 20
Lid Sinds: 22 nov 2016 22:02
Laatst hier: 10 dec 2016 16:04
Woonplaats: Zaandam
Lokale tijd: 26 Aug 2019 01:49
Geslacht: vrouw

Keer terug naar ForumRegels en Mededelingen

Inloggen  •  Registreren


cron